THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Jun 8, 2009

~I'm Back....

Berakhir sudah seminggu yang penuh makna...haishhh..nak gembira ke aku?? nak sedih ke aku?? macam2 perasaan yang ada skang:

sedih - sebab dah habis cuti...wooo..nk cuti lagi....dan jugak sebab aku dah xleh main2 lepas ni

happy - sebab aku dah pun memulakan hidup baru aku sebagai seorang pekerja (traffic engineer), akan ada duit gaji sendiri and bermakna aku sedih jugak sbb lepas ni aku dah xbole paw2 duit abang n akak aku, wahahaha

takut - sebab dah stat keje, means responsibility aku semakin bertambah, takut xdpt perform keje dgn baik, and yg paling penting takut aku xpnd manage duit sndr nnt...ahahah


Seminggu bercuti...macam2 aktiviti aku....sampai xckup masa berehat plak aku rasa....later aku cite ape aktiviti aku sepanjang cuti....to be continued... ;p



LETTER OF APPOINTMENT..;p

6 comments:

jumapx said...

salam...
hye kak ila...
wah besnya dah dpt keje... traffic eng tue...he3

god luck k...
semoga terus berjaya di masa depan...he3

Saz-e-La said...

tenkiu...rasa mcm neves plak nk keje ni...hehe..gud luck to jumain gak..nk Li nnt cr la akak..hehehhe

Melody said...

i found u!!
sila ucapkan terima kasih kepada farani yg telah mengiklankan blog anda. hahaha.

Saz-e-La said...

tula pasal...bole plak die wat iklan...huhu...thanx sudi melawat ye..sy budak br bljr... ;p

c h o c o l a t e i.c.e said...

tahniah2..dh keje..nnt kite ngah kering2..bley wat loan ek..huhu..

15 jun stat praktikal..kontek2 la kite ye..

lalala...

ღ~n0n0i~ღ said...

Hooyeah! Ada orang tu dah keje.
Akak dah kira-kira ni nak pow.
Nak cheese cake =D