THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Jun 10, 2009

~Hari Baru...Bulan Baru..Thn Baru...Life Baru

Today is 10 Jun 2009...

23thn yg lepas pada tarikh yg sama..aku dilahirkan ke bumi yg fana (bole x aku tukar word ni?? mcm xsukela dgn bunyi word ni..huh..ade cite disebliknye..huhu) ini...
thanx to my dearest father n mother who gave birth to me and give me the chance to live in this world...luv them so much...

Ok, next thing to say ; thanx to my siblings and kawan2 yg ingt besday aku and gave wish...really appreciate it...hugs and kisses to u all:

  • kak long
  • kak nita
  • abg ngah & kak nani
  • my dear apis
  • marwiah
  • samsia
  • Eril
  • awa
  • bob
  • syafiq
  • suhani
  • farhan
  • sara
  • and for all yg wish (kalau ade yg termiss namanye...sori ye)

thanx jugak pda sesiapa yg mungkin lupa and mungkin xtau and then akan wish aku (kalau la)...kire ucapan tenkiu in advance la...ehheheh

semoga doa2 kalian untuk aku dimakbulkan...terutama bab jodoh...hoho...hampir sumenye duk bg aku wish yg sama pasal jodoh tu...haish...teringin sgt agaknya nk rasa nasi minyak aku...mehla aku masak kan je kat korg... ;p

azam aku sempena thn baru aku ni...aku nak improve diri aku dari pelbagai sudut...luar dan dalam...wooohh...;p

_______________________
10 JUN 1986 - 10 JUN 2009
_______________________

HARI BARU ; sebab dah masuk hari ni la 10 hb Jun...smlm 9 hb Jun.. ;p
BULAN BARU; sebab dah masuk bulan Jun lepas bulan Mei...and bulan ni jugak aku mula bekerja...
TAHUN BARU; of course sbb 22 thn + 1 = 23 thn aku hidup kat dunia ni...
LIFE BARU ; macam yg tersebut di atas...aku dah jadi pekerja selepas penat lelah belajar selama hampir 17thn...dari mula kenal A, B, C sampaila aku kenal simbol2 yg xtercapai akal...fuhhh..penat tu belajar....(dari budak tadika hingus2an --> Traffic Engineer) ...and i hope dat dis new life will bring me everything that i wish for..(dapat kumpul duit cpt..dapatla tukar life single ---> berpartner...ahaksss)

10 jun thn ni jgk...1st time aku dpt sambut dgn special person on the very 1st second the day changed....;p

Later smbung k....daaaa

4 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Your bday?
YA ALLAH, Sori KakNoi tak pernah tau. Heeeeeee~ Jangan marah ek.

Happy Birthday 2 u.
Akak nak buat entry special for you. Boleh ek?? Jap lagi =D

Saz-e-La said...

"Sori KakNoi tak pernah tau. Heeeeeee~ "
wahh...sgt mengguris hati...xpenah tau tu..klu lupe ok la lg..wwooooo
so..kena tebus blk ngn entry yg leh buat ila terharula ...heheeee

ღ~n0n0i~ღ said...

Eh eh eh..serious tak pernah tau. Kalau lupa memang denda. Kalau taktau tu,leh minta excuse lagi. =D

Hee~ Miss you.
Hope dah tambah tua ni, tambah gebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Saz-e-La said...

wahhhh...mmg dh gebu2 dh skang...hadoii...nk kurus blk la