THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Oct 23, 2009

UpDate...UPDate...uPDaTe....


yooohhoooooo.....


wah...very refreshing...lamanya aku xupdate blog aku ni...dah naik bersawang di laman sesawang ni...ish3

Aku ni bukan xde apa2 untuk diisi atau terlalu bz (konon2 bz la kan)...banyak sgt benda dlm otak aku ni yang nak dishare, tapi disebabkan kemalasan yang terlampau..maka tgn aku ni sgt keberatanla nak menaip kat sini...

lgpun aku skang ada penyakit baru...aku tgh gila main 'muka buku' ok...adoii...aku pun xtaula camna nak kurangkan addiction aku pada 'muka buku' itu...ditambah plak dengan kewujudan game2 seperti villa ladang, dunia kafe, roller coaster kingdom and ape2 tah lg game yg melalaikan itu...huhu..mcm xde keje je kan...

Aku bukan xde keje kat ofis...banyakkkkk...tapi smua tergantung statusnya...so...aku pun tergantungla...pendingggg!!!... ;p ...so..jom la bermukabuku sebelum aku kena perah otak pasni....yeahhhhh

Hermm..kalau ikutkan bnyk sgt benda aku nak post kat blog ni...pasal:
  • my life

  • my convocation
  • my family

  • my frens

  • My whatevaaaaa.....

tapi xtau nak mula mana satu...haihhhh....

Ha...ada bnd menarik yg aku akan buat next week...aku dpt tiket percuma for Premier Screening of MJ-This is It... dari company aku...wooohh!! Best2 dpt tgk wayang percuma tgh2 xde duit ni kan..huhu...




To be continued......

4 comments:

applejack said...

nk ikut .. nk ikut....

Saz-e-La said...

jom..blanja mkn ye...heheheheh

ღn0n0iღ said...

Bila nak continue ni Cik Ila?

Saz-e-La said...

haha..tunggu berjanggutla baru continue..hehe..xdela..akan disambung tp ntah bila plak tgn ni nak rajin menaip lg...just wait n c...dhla hr tu konvo xdpt jumpa kak noi..sedey ;(